Kalendorius

16 Balandis 2019

Tapome pievą.

Žalia, geltona, taškeliai, brūkšneliai, raudona, ruda, mėlyna, kempinėlės, teptukai, pirštai, mentelės. Žaidžiame, mokomės ir kuriame su mokytoja Gitana Kaltaniene.

Kazickų šeimos fondo ekslibrisų kūrybos iniciatyva "Vilties kelias"

Sveikiname ir dėkojame Jekaterinai Romanovai, Andrėjai Jakovlevaitei, Gerdai Vilimaitei, Ievai Gegužytei, mokytojams Rinaldui Damskiui ir Viliui Šliuželiui už dalyvavimą Kazickų šeimos fondo ekslibrisų kūrybos iniciatyvoje "Vilties kelias".

Šiaulių Gegužių progimnazijos mokinių paroda.

Šiaulių dailės mokykloje eksponuojami Gegužių progimnazijos pradinio dailės ugdymo programos baigiamieji mokinių darbai.

"Žuvų diena"

"Žuvų diena". I ir II kurso mokinių keramikos darbai. Mokytoja Jūratė Žuklienė.

Pirmas prisilietimas prie glazūrų.

Pradinukai bando prisiliesti prie glazūrų. Bandome, eksperimentuojame, maišome. :) Mokytojas A. Šalkauskas

Pasisemti patirties.

2019-03-29 Šiaulių dailės mokyklos ir Dainų muzikos mokyklos mokytojai vyko į Marijampolės meno mokyklą pasidalinti gerąja patirtimi. Susipažinome su kolegomis, jų darbais ir idėjomis, papasakojome apie savo mokyklų veiklą. Pasukę namų link, aplankėme Paežerių dvarą ir Prano Sederevičiaus skulptūrų sodybą Kudirkos Naumiestyje. Kelionė pavyko. Buvo įdomu ir naudinga pakeliauti.

Sveikiname

Sveikiname buvusią mūsų mokyklos mokinę Eleonorą Jezerskają už dalyvavimą ir puikius rezultatus respublikiniame mokinių filmų festivalyje "Įjunk šviesą", su multiplikaciniu filmuku "Iš vilkų gyvenimo" . Mokytojas A. Šalkauskas.

3d spausdintuvas

3D spausdintuvas. Žinome ir matėme kaip jis veikia. O patys sukonstruoti galime? Ne? Tai gali mokytojas Dalvytis Udrys. Reikia tik idėjos, noro, žinių, kantrybės, kruopštumo ir didelio entuziazmo. Dar begalės varžtelių, laidelių, mikroschemų ir ...dar kažko. Rezultatas-plastmasinis siūlas virsta norimu , pačio suprojektuotu daiktu ar detale.